Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Servicii de consultanță în cadrul proiectului „Corecțional (Correctional)”

Direcția Națională de Probațiune invită operatorii economici interesați să participe în cadrul procedurii de achiziție publică de servicii de consultanță experți și servicii conexe pentru consolidarea organizațională a sistemului de probațiune prin realizarea diagnozei organizaționale și a evaluării riscurilor profesionale (LOT I) și cea de servicii de consultanță experți și servicii conexe pentru dezvoltarea unui program pentru motivarea personalului în vederea îmbunătățirii performanței profesionale în sistemul de probațiune și a unui program de prevenire și diminuare a stresului ocupațional (LOT II).

Anunțul privind achiziția de servicii a fost publicat în data de 16.06.2023, fiind disponibil pe site-ul  SEAP, cu numărul de anunț CN1056294. Toate informațiile relevante, inclusiv documentația de atribuire, pot fi consultate la următorul link:

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100167168

Termenul limită pentru depunerea documentației este 19.07.2023, ora 15:00. Achiziția se desfășoară în cadrul proiectului „Corecțional (Correctional)”, finanțat prin programul „Justiție”, Mecanismul Financiar Norvegian 2014 – 2021.

Sari la conținut