Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Disponibilizare prin transmitere fără plată, active fixe din patrimoniul Direcției Naționale de Probațiune, către alte instituții publice

În conformitate cu prevederile punctului 3 din Anexa nr.1 a Hotărârii de Guvern nr.841/1995 privind procedura de transmitere fără plată și de valorificare a bunurilor aparținând instituțiilor publice, cu modificările și completările ulterioare, vă facem cunoscut că Direcția Națională de Probațiune dispune de active fixe, care fac obiectul transferului fără plată către alte instituții publice conform anexei nr.1 la prezenta adresă.

Menționăm că 3 autoturisme din cele propuse spre disponibilizare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuințări. Bunurile aprobate pentru disponibilizare pot fi vizionate în perioada 11.04.2024 – 10.05.2024 la sediile menționate în anexa nr.1.

Detaliile suplimentare pot fi solicitate de la Serviciile de Probațiune care disponibilizează bunurile menționate în anexa nr.1.

În cazul în care bunurile menționate prezintă interes pentru instituția dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți solicitările până la data de 09.05.2024 pe adresa de e-mail: dp@just.ro sau pe adresele de e-mail ale Serviciilor de Probațiune teritoriale menționate în anexa nr.1 atașate la prezenta adresă.

Anexa nr. 1 Lista cu activele fixe aprobate pentru disponibilizare prin transfer fără plată, către o altă instituție publică

Sari la conținut