Skip to content Skip to right sidebar Skip to footer

Direcția Națională de Probațiune din Ministerul Justiției va fi reprezentată în cadrul Conferinței internaționale a ASOCIAȚIEI EUROPENE DE PSIHOLOGIE ȘI DREPT (EUROPEAN ASSOCIATION OF PSYCHOLOGY AND LAW), 03-07 iulie 2023, Cluj-Napoca

Direcția Națională de Probațiune din Ministerul Justiție va participa la lucrările Conferinței internaționale a ASOCIAȚIEI EUROPENE DE PSIHOLOGIE ȘI DREPT (EUROPEAN ASSOCIATION OF PSYCHOLOGY AND LAW) organizată în perioada 03-07 iulie 2023, de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

Specialiști din cadrul Serviciului de Probațiune Cluj vor susține lucrări în cadrul sesiunilor conferinței, iar în perioada 6-7 Iulie 2023 vor avea loc dezbateri cu experți din cadrul EAPL2023 cu tema „Psihologia judiciară: De la cercetare la practici eficiente”.

În data de 06 iulie, de la ora 14.00, va fi organizată o Masă rotundă pe teme de probațiune,la sediul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Str. Sindicatelor 7, Cluj-Napoca. Considerăm un bun prilej să aducem la aceeași masă specialiști din mediul universitar și practicieni pentru a reflecta importanța activității de probațiune din România în context național și european.

Participarea la aceste dezbateri este liberă, nefiind condiționată de înscrierea la conferința EAPL.

Sari la conținut